Flame Studio – Кои сме ние?

НАКРАТКО

FLAME е добре разпозната компания за пост продукция, базирана в София – България. Услугите ни по пост продукция се допълват и от цялостното портфолио от възможности по аудио и видео продукция. Работим в близост до клиентите си и сме способни да стартираме проект от нула и да го изпълним до последна редакционна видео фаза.

НАШАТА ИСТОРИЯ

В България Flame студио е специализирана компания, предлагаща пълен пакет от услуги за постпродукция и това се дължи на факта, че работим с най-добрите специалисти в бранша и разполагаме с най-модерния софтуер за обработка на видео и анимационни продукции. Успехът на всяка видео продукция зависи до голяма степен от качествената постпродукция, затова този процес се счита за един от най-важните в изработката на филми, клипове, рекламни клипове, анимация, дигитално композиране и др.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Предлагаме криейтив и технически услуги: от създаване на филм до неговото излъчване и популяризиране, геймификация, виртуално позициониране и медийно разпространение.


ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ

Предлагаме криейтив и технически услуги: от създаване на филм до неговото излъчване и популяризиране, геймификация, виртуално позициониране и медийно разпространение button

ЗАЩО СМЕ ТОЛКОВА МОДЕРНИ?

Към настоящия момент Flame се фокусира към създаване на атрактивни концепции и производство на видео продукция за крайни клиенти и рекламни агенции.

ПОЛЗИТЕ ОТ РАБОТАТА ВИ С FLAME

Ние сме компания, която съчетава глобално атрактивни ценови решения, ресурси и талант, със стабилна връзка изпълнител – клиент, както и задълбочено познаване на местния пазар. Кастамизиран подход към всеки проект осигурява резултати от премиум качество, подплатено със силно конкурентна ценова политика.

 


FLAME – Студио за Видео и Аудио Продукция

Професионални услуги Пост продукция, 2D и 3D Анимация, Адаптации, Визуални Ефекти

}}