Постпродукционни Услуги
ПОСТ ПРОДУКЦИЯ ИЗПЪЛНЕНИЕ

ПРОЦЕСЪТ

Flame студио предлага всичко необходимо за реализиране на постпродукционните процеси при продукцията на видеа, филми и анимации. Екипът ни е специализиран в постродукционните процеси и ще накара вашите сурови кадри да разкажат историята, която искате.

Постпродукционните услуги, които предлагаме включват

Видео монтаж
• Качествени подобрения
• Композиционно оформяне
• Обработка и позициониране на обекти, в общата структура на видео материала
• Текстообработка, запис и пре запис, монтаж на аудио и видео
• Добавяне на визуални ефекти
Звуков дизайн, Звукови ефекти, ADR, Foley и музика, кулминиращи в процес познат като пре-запис или миксиране, чрез използване на професионално аудио оборудване
• Цветови настройки

Пост-продукцията е множество от оперативни процеси, групирани под това име

При стартиране на постпродукционен проект, е необходимо да получим оригинална видео/аудио основа, бриф иstoryboard.

Какво е необходимо за създаването на един наистина добър филм?

Много неща – като се започне от сценария, режисьори, оператори, актьори, планиране на бюджет и цели и какво ли още не. Все неща, за които зрителят, който се любува и изпитва емоцията от видеото или филма изобщо не подозира. Последния процес, през който минава реализацията на вашия видео проект е процесът, наречен постпродукция. Всяко студио, което се занимава с постпродукция, като Flame студио, обръща особено внимание на етапа на пост продукция и монтаж, които имат огромно влияние върху трайното впечатление, което вашите видеа ще оставят в съзнанието на клиентите ви. Нито един уважаващ себе си продуцент и режисьор не би се наел да започне работа ако няма ясна представа къде ще бъде „сглобен” продуктът му, защото от компаниите, занимаващи се с постпродукция, изцяло зависи в какъв вид и с какво качество филмът ще се появи на големия екран, по телевизията или в Интернет пространството.

FLAME ПОСТ ПРОДУКЦИЯ

В България Flame студио е специализирана компания, предлагаща най-качествената пост продукция
и това се дължи на факта, че работим с най-добрите специалисти в бранша и разполагаме с най-модерния софтуер за обработка на видео и анимационни продукции. Успехът на всяка видео продукция зависи до голяма степен от качествената постпродукция, затова този процес се счита за един от най-важните в изработката на филми, клипове, рекламни клипове, анимация, дигитално композиране и др.


FLAME – Студио за Видео и Аудио Продукция

Професионални услуги Пост продукция, 2D и 3D Анимация, Адаптации, Визуални Ефекти