Професионална 2D или 3D анимация?


2D или 3D анимация

РЕШЕНИЯ

Компютърно генерирани анимации са по-контролируеми, в сравнение с други технически базирани процеси, като конструиране на миниатюри за ефектно заснемане или ангажиране на статисти за масови сцени, тъй като позволява създаване на образи, които е невъзможно да бъдат обработени чрез друга технология.

Позволява самостоятелна графична обработка за създаване на съдържание без използване на актьори и скъпи постановки.

Тази техника е висококачествена, контролируема, защото е компютърно генерирана. Изисква обемна по време експертна намеса, но по-бавна като срокове за получаване на готов продукт.

За да стартираме проект, използващ 2D 3D анимация, ние се нуждаем от storyboard и напътствия за работа.
По време на подготвителния процес на визуализация, Клиентът получава готов основен образ, в суров графичен вид, поставен в конкретна среда, анимиран.

3D и 2D КАКВА Е РАЗЛИКАТА?

2D анимацията представлява традиционенния процес на правене на анимация, която е съществувала и се е развивала в продължение на стотици години. 2D анимацията създава плоско изображение, което се движи и е представено на височина и ширина, но не и в дълбочина. Съвременните 2D анимирани клипове обичайно се създават на ръка или чрез компютър, като за да се създаде движение се изисква едно изображение да бъде последвано от друго в малко по-различна позиция, следвано от още едно изображение в друго положение и така нататък. В миналото тези образи са създавани изцяло на ръка, като за създаването на едноминутен клип са били необходими около 1440 отделни рисунки с минимална разлика в движенията на всяка рисука. Представете си колко много време и ръчен труд е необходим за създаването на т.нар. рисувана анимация.


2D АНИМАЦИЯ

се използва в предимно в рекламата и телевизията. Обичайно в рекламата технологията на 2D анимацията се прилага за изработка на цялостен рекламен клип или части от него, най-често продуктови кадри. В телевизията 2D анимацията може се използва за цялостната графична визия на ТВ канал или ТВ предаване – лого, надписи, шапки и кашове.

3D АНИМАЦИЯ

най-често се използва при визуализации, които изискват възможност за интеракция и по-детайлно изследване на функционалността на обекта. 3D анимацията се отличава с висока степен на реалистичност на образите В архитектурата се използват триизмерни визуализации на архитектурни проекти, разкриващи детайлно облика и функционалността на бъдещ строителен обект. За 3D анимацията практически няма невъзможни за създаване обекти, реалности и персонажи и ви позволява да правите неща, които просто не са възможни в 2D анимация.

Интересното е, че след като бъде моделиран, всеки 3D обект може да бъде третиран като физически обект. Може да бъде завъртян по всевъзмони начини и да бъдат съдадени движения, които са практически невъзможни в реалния свят. Движенията на 3Д обекта могат да бъдат пресъздадени с лекота, а самият той може да бъде погледнат от всеки ъгъл. В 2D анимацията това не е възможно, защото липсва дълбочина на образа. За да се “премести камерата” в 2д изображението, това означава обектът да бъде рисуван отново от друг ъгъл, докато при 3д анимацията всичко е доста по-лесно и бързо – необходимо е само да бъде завъртян обекът в друга позиция, за да видите дали така ви харесва повече.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТДАДЕН ЕКИП

Всички наши служители и партньори са специализирани в създаването на 3D анимация и имат голям опит в дийзана, рекламата и анимирането. Това ни позволява да ви гарантираме, че вашия 2D или 3D анимиран проект ще бъде произведен точно според вашите изисквания, освен това ще бъде забавен и ще продава повече от вашите продукти или услуги. Нашето студио за 3D анимация се ангажира с производството на висококачествени 3D анимации, подплатени с много креативност, оригиналност и със сигурност много различни от това, което други анимационни студия могат да ви предложат. Flame студио е доверен партньор на рекламната индустрия в България и чужбина в продължение на години, а това се дължи на творческия ни екип, който непрестанно доказва своите умения в създаването на 3D анимация, видео продукция и визуални ефекти.

ЕКСПРЕСНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Flame студио разполага с най-съвременните софтуерни продукти за създаване на 3D анимация, а това ни позволява да предложим много по-кратки срокове за изпълнение в сравнение с нашите конкуренти. Бързото и професионално обслужване е част от това, което сме. 3D анимационното ни студио разполага с най-големите възможности за производство на 3D анимация на българския пазар. Доказателството можете да откриете в портфолиото ни.

ДО ИЗЛЪЧВАНЕТО

Нашите опитни аниматори притежават необходимите знания, страст, умения и опит да създадат вашия 3D анимиран проект от концепцията до самото излъчване в рекламните канали. Нашето предимство е, че можем да ви предложим затворен цикъл на произдводство в студиото ни за 3D анимация – от представянето на вашата идея до готовия краен продук.

ВИНАГИ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ

Ние сме винаги на разположение, за да обслужим адекватно и навреме всички ваши нужди по криейтив проектите ви. Няма да откажем да работим до късно вечер или през почивните дни, за да завършим вашето 3D видео в срок. Потърсете контактите ни на страницата, за да се свържете с нас.

КАЧЕСТВО

Гарантираме! Студиото ни за 3D анимация е непрестанно произвежда едни от най-впечатляващите и отличаващи се с високо качество 3D анимации в индустрията. Голямата гордост на Flame студио са нашите доволни клиенти, които се връщат отново и отново. А какво по-голямо доказателство за качествено свършената работа от доволните клиенти, които ни препоръчват и ни се доверяват. Всичко това ни дава увереността да творим и да предлагаме широка гама от художествени решения, за да проектираме новаторски визуални ефекти, с които да създадем 3D персонализираната визия за вашите нужди. 3D проектите, които създаваме могат да се използват за вашите разнообразни цели и да ви дадат най-високата възвращаемост на инвестициите ви.

ВНИМАНИЕ

Всеки проект във Flame студио получава индивидуално внимание. Аниматорите ни, експерти в своята област биват ангажирани напълно и работят до завършването на вашия 3D проект. Всяко задание на клиентите ни си има ръководител на проекта, който следи стриктно да се спазят всички ваши изисквания и могат да ви информират по всяко време за процеса на работа.

ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ

За да ви предложим черешката на тортата в производството на анимации, нашите 3D аниматори не работят сами. Нашето студио за 3D анимация работи с най-добрите експерти в областта на анимацията, продуцентството, илюстрациите, звуков дизайн, маркетинга, редактирането и монтажа. Само така можем да гарантираме пълния успех на вашия проект и да ви предложим разнообразие от свързани услуги, което ни отличава от конкурентите ни. Ние трансформираме вашите мечти в реалност и се допитваме до доказани експерти, за да създадем най-добрите завършени продукции.

СИГУРНОСТ

Вашата сигурност и неприкосновеност на проектите, които създаваме за вас, са от първостепенно значение за нас. Сигурността на инфраструктурата ни е гарантирана от защитени сървъри, които не позволяват да се загуби дори MB информация. Можете да бъдете сигурни, че продукциите ви са напълно защитени от загуба на данни. Освен това подписваме договор за конфиденциалност с всеки доверил ни се клиент, а това ви гарантира, че продукциите, които създаваме за вас няма да бъдат разгласявани и използвани за други цели.

ФОКУС ВЪРХУ ДЕТАЙЛИТЕ

3D студиото за анимация Flame студио ви информира за всеки завършен цикъл от процесите по пре-продукция, продукция и постпродукция. Освен че обръщаме специално внимание на детайлите, вие ще имате непрестанно достъп до проекта си, за да можете да въведете корекции ако желаете. Не спираме да работим, докато не одобрите проекта си и не се уверите лично, че всеки детайл е изпипан.
100% гаранция за удовлетвореност!
FLAME – Студио за Видео и Аудио Продукция

Професионални услуги Пост продукция, 2D и 3D Анимация, Адаптации, Визуални Ефекти