Корпоративен филм за вашата компания

Ако не сте сигурни от какъв вид корпоративно видео се нуждае вашия бизнес!

Екипът на Флем студио е тук, за да ви даде най-добрите решения в областта на заснемането на корпоративни филми. Ние ще ви помогнем да определите кой е най-ефективният начин да изпълните своите бизнес цели, както и кой маркетингов подход и трик ще е най-подходящ за вашите нужди.

Видео, видео……корпоративно видео

Видеото е най-лесното за смилане съдържание – всички знаем това отлично. То не изисква особена концентрация и се възприема много по-лесно и ефективно от четенето и слушането. Ето защо то ни е завладяло в толкова голяма степен, че вече всички са „на живо” и предлагат различно видео съдържание с разнообразна информация. Ако искате да „издухате” конкуренцията, да изпъкнете пред останалите, то корпоративното видео е най-добрия начин за това.

Видеото не е само за забавление

Силата на видеото в неговия корпоративен контекст изобщо не е за подценяване. Отвъд чисто развлекателната част на видеото, то може да бъде интегрирано с изключителна успешност в различни аспекти на бизнеса. Да създадете корпоративен филм за вашата компания е едно от най-добрите решения, които можете да вземете в динамичния маркетинг свят. Флейм студио е спезиализирано в предлагането на пълен пакет от услуги за изработката на корпоративни филми. Както се казва – оставете работата на професионалистите!

Създайте своя визуален имидж

Корпоративните филми, които създаваме във Флейм студио изграждат визуалния имидж на нашите клиенти. Те могат да бъдат филми, които да разказват за компанията, за нейното развитие и стандартите на работа и могат да бъдат използвани както за представяне в онлайн пространството, така и за представяне на изложения, за прожектиране по време на форуми и различни корпоративни събития. Корпоративните филми обичайно разказват накратко за дейността на организацията, представят екипа от специалисти (когато дейността на комапнията силно зависи от работещия в нея екип, напр. real etstate бизнес), демонстрират продуктите, които се произвеждат и т.н. Чред филма за вашата компания можете да разкриете потенциала на вашия бизнес като разкажете история на бизнеса си, илюстрирате финансовите резултати на компанията, а защо не и да изпъкнете пред конкуретите си на международно изложение и да намерите нови бизнес партньори. Корпоративния филм показва силните страни на компанията ви, чрез него можете да разкажете на своите потенциални и настоящи клиенти за дейността си, за отделно звено от компанията или просто да ги въведете в „кухнята” на производствения процес. Оставете своите доволни киленти и потребители да дадат своите референции в корпоративния филм. А каква по-добра реклама за комапнията ви от доволните клиенти и бизнес-партньори?

Искате да разработите корпоративен филм и не знаете от къде да тръгнете? Нека ви помогнем!

Нашия екип е отворен да отговори на всички ваши въпроси. С основните отговори можете да се запознаете тук:

Какво съдържание да използвам за корпоративния си филм?

Това зависи най-вече от целите, които си поставяте. Можете да бъдете много креативни и да представите компанията си по забавен и уникален начин. Все пак обаче не бива да се пренебрегва сериозността, която се очаква от такъв тип филм – с него ще се представите пред вашите потенциални клиенти и бизнес партньори. Корпоративните филми могат да бъдат:
– филм за представяне на фирмата и нейното ръководство;
– поздрави на ключови фигури от екипа на фирмата;
– видео-обиколка на офис, хотел, ресторант или друг обект;
– анонс за наше представяне, семинар, друго специално събитие;
– филм за производствената част на компанията;
– филм за иновационния отдел на компанията и т.н.

Кой ще участва в този корпоративен филм?

Най-добре е главните действащи лица в корпоративния филм да са от С-нивото, както и вашите доволни клиенти, които ще споделят мнение за работата си вас. В извънредни случаи могат да бъдат наети и актьори, но помислете, те ли са най-добрия избор за представяне на компанията ви? Все пак, това ще е филм за вас и вашата компанията, той цели да привлече нови клиенти и бизнес парньори. Не би било подходящо да избирате актьори за тази роля. Дори и тяхната актьорска игра да е невероятна, вие сте тези, които заставате с лицето си пред своите клиенти и е редно да предизвикате доверие у тях още в представянето на бизнеса си.

Къде да сложа корпоративния филм

Впечатлява наличието на корпоративен филм още на първа страница на вашия корпоративен уеб сайт. Той може да се “вплете” в дизайна на сайта и да се сменя периодично или на “randome” принцип – при всяко влизане да се редуват няколко клипчета. Освен в началната страница корпоративния филм може да се сложи на други места в сайта. Подходящо е да създадете цялостен видеоархив, където да поместите и корпоративните си филми.

Как да използвам корпоративния филм за реклама?

Просто му позволете да „пътува” като го сложите извън пределите на корпоративния сайт. Споделете го в социалните мрежи, сложете го в сайтовете за видеосподеляне, а защо не и в професионалните сайтове за търсене на бизнес партньори. Линкове към корпоративния филм можете да изпратите на свои ключови клиенти, партньори и потенциални клиенти. На колкото повече места го разпространите, толкова по-голям е потенциалът повече и различни хора да го изгледат.

Колго дълъг трябва да бъде корпоративния филм?

Няма конкретни рамки и ограничения за дължината на корпоративния филм. Все пак, нашия опит, а и изследванията в областта, показват, че оптималната дължина на корпоративния филм е около 3 минути. Те са напълно достатъчни, за да разкажете за бизнеса си без да отегчите аудиторията си. Ако все пак 3 минути не са достатъчни, можете да направите по-дълъг корпоративен филм или просто да го разделите на няколко части.

Какъв бюджет трябва да отделя за създаването на корпоративен филм?

Няма точен отговор на този въпрос. Филм и филм не си приличат, всеки е уникален, различен и изисква различен брой екипи и техника. Не се плашете, не е необходимо да отделяте безбожно голям бюджет за тази цел. Свържете се с Флейм студио и ние ще създадем вашия корпоративен филм, изцяло съобразен с вашия бюджет.

Корпоративен филм = клиенти за цял живот

Най-важното е корпоративния филм да представи вас, бизнеса ви и посланието правилно и ние от Флейм студио знаем много добре това. Той може да разкаже история, да провокира емоция, да създаде доверие у вашите потенциални клиенти. Ако се подходи сериозно, с вкус и въображение към направата на корпоративния филм, той ще има силата да отвее конкуренцията и да превърне бранда ви в лидер на пазара.

}}