Бизнес рекламно видео

Рекламно видео за вашите продукти

Ние от Flame студио сме наясно, че представянето и популяризирането на бизнеса или марката е толкова важно, колкото и самата марка сама по себе си. Бизнес рекламното видео е един от най-добрите и надеждни методи за изграждане на вашата марка и има много по-голям обхват от обичайните телевизионни или текстови рекламни методи. Видеоклиповете за реклама на вашия бизнес или марка ви позволява да си осигурите по-добро взаимодейсвие с по-голяма аудитория. Бизнес рекламното видео е аткрактивен, лесно споделим, запомнящ се, въздействащ и икономически ефективен начин за реклама на вашия бизнес. Това не е просто рекламен клип, това е бизнес рекламен клип, който има за цел едновременно да представи част от продуктите или услугите ви, но същевременно да предизвика аудиторията да поиска да се свърже с вас, да закупи този продукт или услуга или да стане ваш бизнес партньор.

Рекламирайте бизнеса си с видео

Видео-общуването с клиентите е далеч по-ефикасно от обичайните хартиени визитки, брошури, рекламни съобщения във вестници и списание, чиято съдба обичайно се свежда до натрупване на бюрото, докато не стигне до кофата за боклук. Безмислено е да влагате голяма част от маркетинговия си бюджет за такъв тип реклама.

Във Flame студио ще създадем за вас такава продукция, която ще ви помогне с лекота да въведете вашия бизнес или бранд в корпоративния свят, при това ще ви впечатлим с оригиналност, професионализъм и креативност. Нашият екип е готов да даде най-доброто от себе си за създаване на най-оригиналните бизнес рекламни видеа, като същевременно ще уловим и покажем самоличността ви, ще представим посланието ви по най-запомнящия се начин на света и ще изготвим рекламен клип за вашия бизнес.

Няколко съвета от Флейм студио за производство на ефективно бизнес видео

Разработете сценарий

Най-добре е да се обърнете към специалисти за разработката на сценарий за вашето рекламно бизнес видео. Все пак отделете време, за да получите желания сценарий и представете пред екипът от професионалисти максимално ясно посланието, което искате да оставите. Те ще ви задават множество въпроси, които може да ви сторят дори глупави. Помнете, всеки детайл е важен и изработката на сценария има за цел да определи основните насоки в производството на рекламния бизнес клип.

Определете дължината на видеото

Още при разработката на сценария се определя и дължината на видеото. Най-ефективни и лесни за разпространяване са 30-секундните клипове. В зависимост от сферата на вашата дейност можете да направите клипове с различна дължина. Няма точно определена дължина и не нужно да се придържате към определени стериотипи. Не е препоръчително обаче бизнес рекламното видео да превишава 3 минути, защото има много голяма вероятност публиката да се отегчи и да не изгледа видеото до край. Ако искате да създадете по-дълго и стойностно видеосъдържание, разделете го на тематични видеа.

Първите 8 секунди са най-важни

Изследванията показват, че първите 8 секунди са най-важни за грабването на вниманието на зрителите при рекламните клипове, а до десетата секунда зрителят може да вземе решение за покупка. Затова трябва да се постараете тези 8 секунди да са наистина впечатляващи.

Мислете за аудиторията

Публиката е единствената причина да направите бизнес рекламно видео, затова е много важно внимателно да се определи целевата аудитория, включително техните проблеми и стремежи. В бранд видеото е препоръчително да се изброят няколко основни предимства на фирмата, например как фирмата може да реши някои проблеми на клиентите си (подобряване начина на живот, ползите, които могат да се получат и т.н.) Всеки елемент във видеото трябва опира до ползите, които ще се получат, а не само на характеристики на дадени продукти или услуги.

Изгответе план за разпространение на бизнес рекламното видео преди да пристъпите към заснемането

Планирайте къде и как ще разпространите вашето рекламно бизнес видео. Можете да го качите в социалните мрежи, в сайтовете за видеосподеляне, да изпратите имейл с линк към него на свои настоящи и бъдещи клиенти, да го качите на сайта, да го използвате в презентации, да го показвате на изложения. Възможностите са безкрайни, но трябва да бъдат съобразени с вашата аудитория.

Проучете най-добрите бизнес рекламни видеа

Във Флейм студио сме го направили отдавна и продължаваме да го правим. Това ни позволява да предлагаме на своите клиенти уникално видео съдържание и оригинално представяне на различните бизнеси.

Видеото не трябва да изглежда като натрапчив начин, чрез който желаете да увеличите продажбите си

Препоръчваме ви да предложите на потенциалните си клиенти съдържание, което има някаква стойност за тях. Покажете им нещо, което не знаят за вашата компания и което би им било интересно, докажете им, че те се нуждаят от вас, за да бъдат по-успешни. Направете го ненатрапчиво, интересно и забавно – успеете ли да ги разсмеете, да ги накарате да се почувстват специални, зрителите ви почти сигурно се превръщат в новите ви клиенти.

Бъдете приятелски настроени

Никой не обича сериозни и намръщени хора. Когато обмисляте създаването на вашето бизнес рекламно видео, помислете и за емоцията и настроението, което ще предизвикате чрез него. Накарайте хората да си мислят, че сте техни приятели и сте готови винаги да решите някой техен проблем. Ето и един бонус рекламен трик от нас – предложете нещо безплатно – дали става въпрос за безплатна консултация или подарък към вашата услуга, това ще предизвика много по-голям интерес и ще доведе при вас много повече потенциални клиенти.

Щастливи клиенти

Те са най-добрият начин да се изгради солидна производствена дейност – далеч по-добър начин от която и да е реклама. Накарайте вашите щастливи клиенти да споделят вашето бизнес видео, оставете ги да споделят опита си от използването на вашите продукти или услуги. Това не само ще рекламира вашия бизнес, а и в крайна сметка ще добави доста средства в банковата ви сметка.

Използвайте повече близки планове

Близките планове са по-въздействащи и убедителни. Освен това се възприемат много по-добре от хората, които гледат видеа на смарт телефони или малки устройства.

Нейно величество анимацията

Влиянието на анимираните видеа в дигиталния маркетинг постоянно расте. Те стават все по-предпочитани и използвани от иновативните компании. Анимацията, използвана за реклама на бизнеса е оръжие, което ако умеете да използвате правилно, би ви донесло неимоверно много печалби. Остроумните и цветни анимации ангажират вниманието и „принуждават“ зрителя да изчака да види как ще свърши историята.

Представихме ви само няколко основни насоки, които е добре да имате предвид, когато се захващате с отговорната задача да създадете бизнес рекламно видео. Свържете с Флейм студио ако искате да обсъдим вашия проект и да изработим най-доброто бизнес рекламно видео, съобразено с вашите цели, изисквания и бюджет.

}}