Анимация за рекламни клипове

Рекламата е маркетингов инструмент за привличане на вниманието към конкретен продукт или услуга

Чрез различни методи, а целта й обичайно е да бъдат увеличени продажбите и печалбата. Анимацията се използва в реклама, за да даде усещане за реалност и да даде живот на героите, продуктите или услугите. Тя също така помага да се обясни продукта или услугата много по-лесно, ефективно и запомнящо се и така да се стигне до търсения ефект в увеличаване на продажбите. Едно от основните предимства на използването на анимация в областта на рекламата, е способността на аниматорите да създадат среда и светове, които са невъзможни за заснемане с обикновена камера. Анимационните рекламни клипове се отличават с оригиналност и много голям успех, защото са лесни за запомняне и обичайно предизвиктват импулсивно желание за покупка на рекламирания продукт.

Анимацията като маркетингов инструмент

Днес зрителите и потребителите на онлайн пространството са буквално заринати от какви ли не рекламни клипове, които се опитват да привлекат тяхното внимание към дадени продукти или услуги. Какво обаче откроява успешните рекламни продукции от баналните видео реклами? Разбира се, отговорът е анимацията. Анимираните изображения винаги привличат вниманието много повече, лесни и приятни са за разбиране, а съдържанието им се помни лесно. Анимираните рекламни клипове в съвременната реклама са в състояние да останат за дълго в паметта на зрителя. Съвременните технологии позволяват да се създадат интересни ефекти и картини, които подобряват възприемането на видеото и предават информацията динамично и по креативен начин. Ако истате да увеличите броя на своите потребители, най-адекватния и бърз начин да го постигнете е да създадете анимирано рекламно видео. Разбира се, то трябва да бъде съобразено с дейността ви, но опитът ни показва, че почти няма бизнес дейност, където да не е приложимо.

Движете се пред конкуренцията

Движете се пред конкурентите си, избягайте от стереотипите, продавайте повече, бъдете на върха! Това можете да постигнете много лесно с поръчката на професионално изработено анимирано рекламно видео от Флейм студио. Неслучайно професионализмът е изключително важен, когато избирате компания, която да съзаде вашата анимация. Професионално е равно на убедително, качествено и разбира се – ефективно и запомнящо се.

Изумителните възможности на анимираните рекламни клипове

Докато светът се движи устремено напред чрез технологии, фокусирани върху обществото, то за един бизнес или производствена компания е немислимо да не бъде в крак с времето и новите технологии. Рекламата също се променя сравнително бързо и ежедневно ставаме свидетели на все по-новаторски и оригинални рекламни кампании.

За радост на всички рекламодатели, вече не е нужно да се харчат невъобразими средства за производство на рекламни и информационни клипове. Сега с малко въображение и подходящ софтуер можете да изработите свое собствено лице на марката или продукта и да създадете цяла рекламна кампания с него. Едно от най-привлекателните предимства на анимираните персонажи е, че веднъж създадени, те могат да бъдат използвани завинаги като основен герой и лице на вашата реклама. Като се замислите, със сигурност ще откриете необятния свят от възможности, които ви предлага анимацията в рекламните клипове. Флем студио предлага на своите клиенти пълен пакет от услуги за разработване на анимирани рекламни видеа, които могат да бъдат рекламна видео анимация, 2д анимация, 3д анимация, както и включване на анимирани обекти и персонажи в класическа видео реклама.

Възможностите, които ви предлага рекламното анимирано видео са наистина изумителни. Можете да кажете каквото искате, както поискате, при това благодарение на онова сладко малко нещо, което създадохте и му придадохте човешки характер.

Е, убедихте ли се вече в предимствата?

Ако имате нужда от още убеждения, вижте 6 причини да използвате анимацията в рекламните си видеоклипове

Спестява пари

Противно на общоприетото схващане, всъщност излиза много по-евтино да се създаде анимиран рекламен клип, отколкото би струвало да се създаде видео рекламен клип. Естествено, вие искате на вашата реклама да се появи лице, което да е лесно разпознаваемо и да се свързва с продукта. Да наемете знаменитост ще ви струва много пари, а ако планирате тази знаменитост да бъде лице на продуктите ви за дълъг период от време, пригответе си още повече пари. Помислете само какъв разход трябва да отделите за кастинг на актьори, за заплати на целия екип от оператори, монтажисти, актьори, сценаристи…списъкът е дълъг. Най-лесния и ефективен вариант ако имате ограничен бюджет е да създадете свой собствен, уникален персонаж, който да стане лице на продуктите ви. Освен това веднъж създаден, този ваш герой може да бъде използван многократно, без да е необходимо да му плащате хонорар.

Спестява време

Макар че заснемането на клип с истиниски акьори ще ви отнеме само няколко дни, това е само началото. Постпродукционния процес отнема много време и е необходим голям екип от професионалисти, за да бъде завършен продуктът. Вместо това, екипът на Флейм студио ще създаде за вас новото ви рекламно лице, ще му вдъхне живот и характер, ще създаде целия рекламен анимиран клип и всичко това в рамките на разумното време и в рамките на вашия бюджет.

Позволява ви да мечтаете смело

Анимирания рекламен клип няма да ви постави никакви ограничения. Каквато и визия да изберете за новия си герой, ние ще му вдъхнем живот и характер. Това е красотата на творчески инструменти, които имаме днес.
Създаване на герой

Характерът, който създавате в анимационния рекламен клип ще бъде посланикът на вашата марка, той ще разкаже за вас и ще свързва продуктите ви с бранда. Освен това новия ви герой ще бъде на разположение по всяко време, когато имате нужда от него.

Вие създавате света на своя нов герой

Не знаете в каква околна среда да поставите рекламното си анамирано лице? Създайте му негов собствен свят. Флейм Студио може да накара вашите рекламни лица да обикалят по света. Всичко е възможно с технологиите, с които разполагаме.

Новото ви рекламно лице е безсмъртно

Да, точно така! Много компании залагат на знаменитости да рекламират бранда им. Много често обаче тези знаменитости губят своя блясък, остаряват или пък се замесват в скандални истории, които разрушават имиджа и кариерата им. Е, с анимационния герой това няма как да се случи, освен ако не го поискате. Създадете ли го веднъж, вие контролирате всичко, развивате го, придавате му нови роли, дори можете да накарате да остарее.

С тази статия нямаме за цел да ви убедим, че анимацията е върха на айсберга и трябва задължително да се насочите към нея. Това е само част от портфолиото, което ще ви предложим, когато се свържете с Флейм студио, за да обсъдим вашия проект.

}}